Tehnični marmor

Tehnični marmor je industrijski proizvod, narejen s pomočjo kombinacij naravnih marmorjev, ki predstavljajo 95% mase in 5% sintetičnega poliestra v funkciji veziva, ki ga odlikujejo posebne fizikalo – mehanske lastnosti. Dobljeno mešano kamnino odlikujejo tehnične, fizikalno-mehanske in estetske lastnosti, podobne in velikokrat kakovostnejše od tistih, ki jih vsebujejo naravni marmorji.

Uporaba
Tehnični marmor se uporablja na vseh področjih, kjer se običajno uporablja naravni marmor. Najpogosteje se uporablja za notranje talne in stenske površine, notranje okenske police, stopnice in kot dopolnilna oprema (kuhinjski in kopalniški pulti). Njegova prednost je garancija odtenka barve tudi pri velikih dobavah.

Vzdrževanje
Potreba in nacin vzdrževanja sta pri tehničnih marmorjih enaka kot pri naravnem marmorju, le da je potrebno uporabljati izključno nevtralne proizvode. Glavni sovražnik tehnicnega marmorja je umazanija. Ker tehnični marmor vpija zelo malo vode, je zelo odporen proti madežem in se odlično čisti.


VERDE ALPI
VERDE ALPI
SOLE SONCE
SOLE SONCE
IMPERIAL BLACK
IMPERIAL BLACK
ROSSO VERONA
ROSSO VERONA
BIANCO TITANIUM
BIANCO TITANIUM
TOP

Cenjene stranke!

V skladu z odlokom RS vas obveščamo, da je od 16.11.2020 do preklica, naše poslovanje spremenjeno – začasno se prepoveduje prodajanje blaga neposredno fizičnim osebam. V tem času vstop v prodajne prostore, ni mogoč. Naročila sprejemamo izključno po elektronski pošti info@kamnosestvo-jeric.si oziroma po telefonu 04/25 25 500. Osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru, vendar brez fizičnega stika z kupcem.
Za pravne osebe, poslovanje poteka nespremenjeno.

Hvala za razumevanje!