Stopnice

Stopnišče je poseben prostor, ki omogoča vertikalni prehod skozi objekt. Danes ne šteje več le funkcionalnost stopnic, kot je premagovanje višinskih razlik med nivoji terena ali med etažami v stavbi, ampak so vse bolj okras in osrednji del vašega doma.

Stopnišče iz naravnega kamna bo zagotovo pustilo unikaten pečat, saj zaradi neomejene življenjske dobe, ter naravnega in lepega videza, daje pridih skladnosti, prestiža in prefinjenosti. Poleg naštetih lastnosti, pa so stopnice iz naravnega kamna enostavne tudi za čiščenje in vzdrževanje.

Nekoč so prevladovale stopnice iz marmorja, saj je veljal za prestižnejši material, v današnjem času pa le-te zamenjujejo stopnice iz granita, saj je kot material manj občutljiv na obrabo, poškodbe in umazanijo.

Na zalogi imamo preko 70 različnih vrst marmorja in granita , katere si lahko ogledate na naši spletni strani. Lahko se odločite za enobarvno stopnišče ali pa se odločite poigrati in ustvarite kombinacijo barv. Kupcem pri izbiri barve svetujemo, da upoštevajo dnevno osvetljenost stopnišča. To pomeni da če imate v stopnišču manj svetlobe, je priporočljiva svetlejša izbira odtenkov.

Izmere in izvedba

Izdelujemo notranje in zunanje stopnice. Na podlagi skice, okvirnih dimezij, ter predvideno izbiro kamna se z nami dogovorite za približni izračun izdelave.

Ko gre za izdelavo notranjih ali zunanjih stopnic mora naš izvajalec narediti točne izmere na vašem domu in vam tudi svetuje po dejanskem ogledu. Vse pri nas izdelane stopnice, vam po izdelavi tudi vgradimo v vaše stanovanje.

V podjetju Kamen Jerič nudimo celotno storitev od naročila, izmer in izdelave do monaže Vašega izdelka.

Oblika in obdelava stopnic

Nudimo različne površinske obdelave stopnic od polirane, žgane do štokane, ter kombinacije žgane in ščetkane. Pri notranjih stopnicah je površina običajno polirana, pri zunanjih stopnicah pa je priporočljiva groba (žgana/peskana) obdelava nastopnih ploskev. Ta obdelava preprečuje zdrs pri hoji, ko so le-te mokre ali zasnežene.

Robove obdelamo z različnimi profilnimi orodji. Za estetsko usklajenost prostora, obliko robov določite skladno z robovi stenske obloge.

Obiščite nas ali pošljite povpraševanje na: info@kamnosestvo-jeric.si

TOP

Spoštovane stranke!

ZAPORA CESTE, PRIČETEK DEL DNE 24.3.2021; PREDVIDENA ZAPORA: 2 MESECA

Obveščamo vas da, bo od dne 24.3. dostop do naše poslovalnice spremenjen, zaradi preureditve križišča pri piceriji Gorenc. Obvoz bo potekal skozi Obrtno poslovno cono Polica (pri Naklem). Do naše poslovalnice pridete tako, da se peljete do semaforiziranega križišča na Polici in tam zavijete za Obrtno poslovno cono Polica, kjer bodo smerno – označevalne table, ki vas bodo usmerile do nas. Vzpostavljena bo tudi začasna prometna signalizacija.

 

Za več informacij pa nas lahko pokličete na številki: 04 / 25 – 25 – 500 oz. 041 66 – 11 – 64

 

Za več informacij o sami preureditvi si poglejte: https://www.kranj.si/zacenja-se-celovita-prenova-krizisca-proti-naselju-struzevo