Pulti

Pulti v modernejšem času ne predstavjajo več samo delovne površine za kuhanje, ampak pričarajo lep estetski videz in dajejo poseben pomen prostoru. Zato so pulti iz naravnega kamna prava izbira.

Izdelujemo vse vrste pultov iz marmorja in granita, od KUHINJSKIH, KOPALNIŠKIH pa do GOSTINSKIH,… Za kuhinjski pult se običajno uporablja granit, saj je zaradi svojih lastnosti najtrpežnejši in se zelo težko poškoduje. Odporen je na vročino, vreznine in odrgnine. Tako da lahko brez skrbi odlagamo vročo posodo in tudi režemo na njem, ne da bi potrebovali kakršno koli zaščito. Marmor pa se uporablja predvsem za kopalnico, saj je kot material bolj krhek od granita in je potrebno nekaj več previdnosti.

Da pa bi se prilagodili željam vseh strank, smo vpeljali tudi umetni kamen – kvarc svetovno znane znamke Silestone®. Ima izgled in težo naravnega kamna, vendar se lahko pohvali z višjo trdnostjo in odpornostjo in je brez zaščite odporen na maščobo. Pulti Silestone so edine kremenaste delovne površine opremljene s protibakterijsko zaščito, ki preprečuje rast bakterij, ki so prisotne tudi v najbolj čistih kuhinjah.
Več o umetnem kamnu Silestone si preberite tukaj.

V podjetju Kamen Jerič nudimo celotno storitev od naročila, izmer in izdelave do monaže Vašega izdelka.

Na zalogi imamo preko 70 različnih vrst kamna, s katerimi lahko zadovoljimo najrazličnejšim zahtevam naročnikov. Ogled materiala si lahko ogledate na naši spletni strani materiali, vendar pa priporočamo ogled materiala v našem podjetju. Pričakalo vas bo prijazno in usposobljeno osebje, kateri vam bodo svetovali pri izbiri, tako da se bo zagotovo našel kamen, ki bo všeč vam in bo tudi barvno usklajen z barvo vašega pohištva.

Nudimo različne površinske obdelave pultov od polirane do ščetkane, ter kombinacije žgane in ščetkane –tu pride do izraza struktura kamna. Robove obdelamo z različnimi profilnimi orodji. Za estetsko usklajenost prostora, obliko robov določite skladno z robovi elementov kuhinjskega/kopalniškega pohištva. Pri izdelavi pulta iz naravnega kamna, kamen tudi površinsko zaščitimo, tako da so odporni tudi na vpoj tekočin in maščob.

KAKO DO KUHINJSKEGA PULTA?

Priporočamo vam, da se za izvedbo pulta začnete zanimati že pri načrtovanju vaše kuhinje. Na podlagi tlorisne skice kuhinje in okvirnih dimenzij pulta, ter barvo kamna, se z nami dogovorite za približni izračun izdelave.

Lahko pa nam pošljete tudi obrazec za povpraševanje, ki smo ga pripravili za vas in kjer lahko okvirno določite oblike in obdelave pulta.

Ko gre za izdelavo pulta, se z našim izvajalcem dogovorite za točne izmere na vašem domu, tako da šablon ki jih izdela mizar ne potrebujemo. Vse pri nas izdelane pulte, vam po izdelavi tudi zmontiramo/vgradimo v vaše stanovanje.

Obiščite nas ali pošljite povpraševanje na: info@kamnosestvo-jeric.si

TOP

Spoštovane stranke!

ZAPORA CESTE, PRIČETEK DEL DNE 24.3.2021; PREDVIDENA ZAPORA: 2 MESECA

Obveščamo vas da, bo od dne 24.3. dostop do naše poslovalnice spremenjen, zaradi preureditve križišča pri piceriji Gorenc. Obvoz bo potekal skozi Obrtno poslovno cono Polica (pri Naklem). Do naše poslovalnice pridete tako, da se peljete do semaforiziranega križišča na Polici in tam zavijete za Obrtno poslovno cono Polica, kjer bodo smerno – označevalne table, ki vas bodo usmerile do nas. Vzpostavljena bo tudi začasna prometna signalizacija.

 

Za več informacij pa nas lahko pokličete na številki: 04 / 25 – 25 – 500 oz. 041 66 – 11 – 64

 

Za več informacij o sami preureditvi si poglejte: https://www.kranj.si/zacenja-se-celovita-prenova-krizisca-proti-naselju-struzevo