Kamniti portali

Vratni in okenski okvirji – portali, so zrcalo vaše osebnosti in če bi želeli portal iz naravnega kamna in doseči pridih prestiža, smo pravi naslov za vas. Kamniti portali so ena najstarejših obdelav v kamnoseštvu. Opravljajo funkcionalno ter estetsko funkcijo in so primerni tako za starejše kot tudi modernejše objekte.

Izdelujemo različne oblike portalov:

1. Klasično – portal iz masivnega kamna
Nadaljujemo tradicijo kamnoseške obdelave portalov iz masivnega kamna, obogatenih z različnimi profili, ter štokano obdelavo za pridih starinskega videza. Izbiro prepustimo vam, lahko pa idejo prepustite tudi našim izvajalcem.

2. Moderno – portal iz kamnitih plošč, debeline 2 ali 3 cm
V sodobnejšem času vse bolj prevladujejo portali iz 3 cm plošč, saj se zaradi velike izbire barv kamna, najde portal tudi za najmodernejši design. Izbirate lahko med polirano, žgano, četkano, štokano obdelavo, lahko pa tudi izberete tudi kombinacijo žgane in četkane površine.

KAKO DO PORTALA IZ NARAVNEGA KAMNA?

Priporočljivo je, da o izvedbi kamnitega portala začnete razmišljati že pred izdelavo fasade ali ometa.

Pošljite nam povpraševanje z dimenzijami, izbiro kamna ter vašimi željami obdelave(priporočljiva je tudi skica) in v najkrajšem možnem času vam bomo posredovali ponudbo za približni izračun izdelave.

Dimenzije vratnega/okenskega vhoda lahko pomerite sami, po želji pa izmere naredimo mi. Nato vam bomo na podlagi meritev izdelali ponudbo za izdelavo. V primeru da želite tudi našo montažo nas to opozorite pri povpraševanju.

V podjetju Kamen Jerič nudimo celotno storitev od naročila, izmer in izdelave do monaže Vašega izdelka.

Obiščite nas ali pošljite povpraševanje na: info@kamnosestvo-jeric.si

TOP

Spoštovane stranke!

ZAPORA CESTE, PRIČETEK DEL DNE 24.3.2021; PREDVIDENA ZAPORA: 2 MESECA

Obveščamo vas da, bo od dne 24.3. dostop do naše poslovalnice spremenjen, zaradi preureditve križišča pri piceriji Gorenc. Obvoz bo potekal skozi Obrtno poslovno cono Polica (pri Naklem). Do naše poslovalnice pridete tako, da se peljete do semaforiziranega križišča na Polici in tam zavijete za Obrtno poslovno cono Polica, kjer bodo smerno – označevalne table, ki vas bodo usmerile do nas. Vzpostavljena bo tudi začasna prometna signalizacija.

 

Za več informacij pa nas lahko pokličete na številki: 04 / 25 – 25 – 500 oz. 041 66 – 11 – 64

 

Za več informacij o sami preureditvi si poglejte: https://www.kranj.si/zacenja-se-celovita-prenova-krizisca-proti-naselju-struzevo